nebeno mindeside doedsannoncering

Søg i mindesider :

Jeg hedder Sanne Egebjerg og er oprindelig født og opvokset på Bornholm, hvilket stadig afspejler sig lidt på min dialekt.

Jeg er mor til fem børn, hvoraf to af dem, havde mistet deres mor, da jeg mødte deres far. Jeg har i en del år været involveret i arbejdet med Kræftens bekæmpelse – og støt brysterne.

Jeg er uddannet indenfor sundhedssektoren og har i mange år arbejdet både på sygehus og hospice. Jeg er ydermere uddannet på vagtcentralen ved Falck, og det falder mig naturligt, at bevare et roligt og professionelt overblik, i en krisesituation.

Af person er jeg åben og udadvendt, interesserer mig for mine medmennesker og deres livshistorie. Jeg falder nemt i snak med andre, og kan rumme alle slags følelser der måtte opstå i forbindelse med sygdom om dødsfald. Jeg beskrives af andre, som et menneske, man hurtigt føler sig tryg og tillidsfuld ved.

De følelser, der opstår omkring et dødsfald kan virke kaotiske og uoverskuelige og derfor bruger jeg meget mig selv i mit arbejde, min kvindelige empati og omsorg og min helt naturlige medmenneskelighed. Jeg er professionel og respektfuld i min tilgang og føler et stort etisk ansvar, både over for afdøde og pårørende, når vi sammen planlægger det sidste farvel.

Jeg ønsker at være en del af en bedemandsforretning der er tidsvarende og up to date, som professionelt og kvalitetsbevidst kan varetage alle typer af opgaver, som vores kunder ønsker. Jeg er nærværende og lydhør og imødekommer meget gerne personlige ønsker, så det sidste farvel, bliver helt specielt, for hver enkelt familie.

Som bededame med interesse i, også at hjælpe vores kunder godt videre på vej, har jeg uddannet mig til sorgterapeut. Jeg afholder både individuelle, samt familiegruppesamtaler, med pårørende der har mistet. Ved Søby begravelse får du altid den første samtale gratis med i dit forløb hos os, hvor jeg vejleder både børn og voksne i, at lære at leve med minderne og sorgen. Som regel mødes vi i familiens eget hjem. Vi ærer dem vi har elsket og mistet, ved at sørge.

Privat bor jeg i en lille landsby med mine to børn, der endnu ikke er fløjet fra reden. Jeg er et familiemenneske, så jeg tilbringer meget af min fritid sammen med mine børn, familie og venner. Jeg interesserer mig for psykologi og personlig udvikling og holder løbende min viden ajour. Jeg elsker at være kreativ med blomster og nyder dagligt naturen sammen med mine to hunde.

Tlf: 50872200 • Døgnåbent