Visioner og missioner

vision

Vores visioner og missioner.

Vi startede en selvstændig bedemandsforretning i december 2020 efter at have fået mange års god erfaring med i bagagen. Vi er en bedemandsforretning på den gammeldags traditionelle måde, men med nytænkende og tidsvarende produkter, samt personlig og nærværende kontakt til vores kunder.

Vi ønsker at blive vurderet og anbefalet af vores kunder og ikke at betale andre instanser for at anbefale os. Derved ser vi os heller ikke nødsaget til at pålægge diverse ekstrapriser på vores produkter.

Vi vægter en langt højere værdi i, at vores kunder anbefaler os mund til mund. At dem som har været igennem et forløb med os, har fået den personlige, nærværende og ærlige service, som vi ønsker at stå stærkt i – og blive kendt for.

Det er vigtigt for os at have gode stabile leverandører, der både med bæredygtighed og kreativitet, kan imødekomme vores kunders ønsker om miljøvenlighed og farvede kister/ urner.

Da vi har vores daglige gang på kirkegårde og krematorier, ønsker vi et godt samarbejde både med personalet og andre bedemænd som vi møder igennem vores arbejde.

Vores kunder skal føle sig taget godt hånd om, at få et overblik over alt det praktiske og mærke at vi er behjælpelige med alt, lige fra smukke blomster på kisten, et trygt økonomisk overblik, til spørgsmål omkring sorgterapi.

Det er vores ønske at alle vores kunder skal føle sig særligt behandlet, at de mødes af nærværende og omsorgsfulde bedemænd. Det er vores mission at anskue ethvert forløb lige så forskelligt som det liv som afdøde har levet. Dét, at vi kan personliggøre den sidste afsked som noget helt særligt og unikt, for hver enkelte familie vi møder, vil vi anse som vores fornemmeste opgave, som bedemænd.

Tlf: 50872200 • Døgnåbent