Udtalelser fra vores kunder

En stor og varm tak Sanne, for dit hjertevarme arbejde med vejledning og omsorg for min familie og mig, i forbindelse med mors begravelse. På vegne af familien sender jeg de bedste hilsner.
Lisbet Østrup / Aarhus
Tak for en uforglemmelig oplevelse 🕯️🍀🤗
Kan kun varmt anbefale denne skønne bededame fra søby begravelse 🕯️🍀fordi det er unikt. Du bestemmer selv hvorledes sermonien skal afholdes. Jeg så på deres hjemmeside at sæbebobler var taget i brug til sidste hilsen og det er da en smuk afsked. 🍀🕯️
Britta Lykke Hesse Hansen
Du har været så fantastisk. Vi har været så glade for at vi valgte dig, du har gjort det så godt 🙏
Nicolai Holbæk / Ikast
Du kunne simpelhen ikke have gjort noget bedre søde Sanne! Vi er foreviget taknemmelige for din indsats! Tak for dig 🙏🏼🥰
Rikke Nyboe / Ikast
Du er super dygtig, tak for en flot afsked med vores kære far
Morten Poulsen
Tusind tak for jer 🙏🏼 Og alt i har gjort, det var så smukt ❤️
Pernille Schlie
Tak igen for den meget fine måde du/I hjalp med bisættelsen og arrangerede det hele. Vi var meget tilfredse med det.
Søren Dalsgaard / Ikast
Efter lidt søgen rundt på nettet fandt vi Søby Begravelse, og det har vi bestemt ikke fortrudt! Prismæssigt havde vi regnet med en langt større udgift, men de imødekom vores ønsker på fineste vis og kunne endda levere vores lidt specielle ønsker, uden meromkostning. Mage til hjertevarme mennesker, skal man lede længe efter og I får vores varmeste anbefalinger med herfra.
Bodil Sørensen / Silkeborg
Vi er glade for at vi valgte jer ved min fars bisættelse. Jeres naturlige og omsorgsfulde måde at håndtere så svær en situation som vi stod i, overgår enhver forventning. Tak.
Liselotte Christensen / Ikast
Tusinde tak for jeres fantastiske væremåde og omsorg i forbindelse med min mands bisættelse. Jeres åbne og ærlige måde at håndtere alle de små detaljer, vi slet ikke selv kunne overskue, overgår enhver forventning. Vi fik plads til sorgen, fordi vi trygt kunne overlade det hele til jer. Vi blev ligeledes overrasket over den meget gode pris og den ekstra service at I ville køre forbi hans hjem før han kørtes på krematoriet. Vi kan varmt anbefale jer til andre.
Grethe Andersen / Viborg
Kære Sanne. Vi vil gerne takke dig for din store hjælp ved min fars død og bisættelse. Vi har været meget tilfredse og trygge med din rådgivning i hele forløbet. Vi er slet ikke i tvivl om de varmeste anbefalinger af dig, tak.
Anette Kristiansen / Ejstrupholm
Læs flere udtalelser på vores Facebook side.