Priser

Service og økonomi

Hvad koster en begravelse eller hvad koster en bisættelse?

Først og fremmest skal det nævnes at vi som bedemandsforretning har valgt at være en reel selvstændig enhed, der ønsker at tilbyde retfærdige og tidssvarende priser til vores kunder. Vi ønsker at blive vurderet og anbefalet af vores kunder som en bedemandsforretning der tilbyder ydelser og produkter der stemmer overens med prisen. I og med vi selv laver og leverer al begravelsespynt, har nogle rigtig gode leverandører, samt tilbyder sorgterapi som en del af vores honorar, anskuer vi os som en helt fair og solid bedemandsforretning at handle med.

Ved en begravelse eller bisættelse er det vigtigt at vide, at det ikke kun bedemandens honorar der skal betales – men også udlæg til andre instanser, så som krematorie, gravsted og gravsten. Dette er vi behjælpelige med at tænke ind i jeres regnskab også, så i hele tiden har et økonomisk overblik over den samlede udgift.

Da ethvert forløb er forskelligt og individuelt alt efter afdøde og pårørendes ønsker, kan vi ved en samtale klarlægge prisen, ud fra for eksempel valg af kiste og urne, rustvognskørsel med videre. Det er vores ønske at imødekomme jeres budget så godt som muligt og derfor vil i også hele tiden have et overblik over økonomien.

Da vi ved Søby begravelse, selv binder alt vores begravelsespynt tilbyder vi 10 % på alle blomster ordrer der bestilles ud over kistepynten i forbindelse med en begravelse/ bisættelse ved os. Familie, venner pårørende og kolleger kan også bestille kranse, kirkepynt, bårebuketter, båredekorationer og kasteroser med rabat og vi leverer det hele og pynter op uden yderligere omkostninger.

I vores honorar (kr. 2700,-) følger der gratis en times sorgterapi med (værdi kr. 525,-) indenfor de 6 første måneder efter dødsfaldet. Der kan efterfølgende bestilles enkelvise samtaler, eller købes et forløb.

Ydermere er første fremvisning, udsyngning fra eget hjem eller plejehjem, bestillinger af mindesammenkomst, avisannoncer osv. med i vores honorar også.

Vi hjælper altid med at søge begravelseshjælpen og også gerne fra diverse forsikringer, fagforeninger, sygesikringen danmark, med videre.

Nogle banker tillader at varetage udlægget fra afdødes bankkonto, før boet eventuelt skal opgøres i skifteretten, andre gange varetager de pårørende selv udlægget, indtil boet er gjort op.

 

 Se Priseksempler i nyt vindue >

Har du spørgsmål til vores priser eller ønsker et prisoverslag er du altid velkommen til at kontakte os.

Sanne Egebjerg / Søby Begravelse

Telefon: 5087 2200

Tlf: 50872200 • Døgnåbent